mejla oss

info@ahlmmaskin.se

ring oss

0411-430 25

}

öppettider

Måndag till fredag:

07:00 – 16:00

Pumptrailer

En mobil och flexibel flytspackelfabrik som ökar lastkapaciteten ger dig möjlighet att effektivisera arbetet.

PUMPTRAILER - EN SMART OCH EFFEKTIV LÖSNING

I grunden har en pumptrailer och en pumpbil samma funktioner, de är snabba, effektiva och levererar en tillförlitlig blandning. Ändå kan det finnas tillfällen när den ena eller den andra är bättre lämpad. Exempelvis finns det en större flexibilitet i pumptrailern, som finns i olika modeller, och även kan ta med med sig fler material. Tack vare den snabba etableringstiden, korta stopptiden och snabba rengöringen utför våra maskiner arbetet på kortare tid än flera av våra konkurrenter och pumptrailern ger en möjlighet till ökad last. Det gör att bilen kan besöka olika arbetsplatser under en tur och därmed effektivisera arbetet när olika projekt kräver olika typer av spackel.

snabb service

Vi tar ansvar för vår service ochfelsöker på distans. Kan vi åtgärdas problemet direkt, annars servar vi vid fabriken i Skurup eller hos kund. 

snabb etablering

Tack vare Ahlmmetoden är vi snabbt på plats, snabbt i gång med arbetet och kan snabbt rengöra våra maskiner. Det minimerar stopptiden ökar effektiviteten.

Varför?

Därför ska du välja en pumptrailer från Bröderna Ahlm Maskin AB

Klimatsmart

Vår trailer har ett eget aggregat och kan kopplas till 63 A och därmed använda fossilfri el. 

Tidseffektiv

En kort etableringstid och snabb rengöring medför en kort stopptid, vilket gör att pumptrailern kan hinna med flera projekt under en arbetsdag. 

Ökad lastkapacitet

Trailern ger möjligheter för en ökad lastkapacitet, vilket ofta innebär att kunden kan lasta mer material.

Kostnadseffektiv

Tack vare den ökade lastkapaciteten minskar antalet resor tillbaka till depån, vilket spar både tid och pengar. 

Flexibel

Med trailern har du möjlighet att ta med fler olika material, vilket förenklar och effektiviserar arbetet när dagens projekt kräver olika typer av spackel.

Förbättrad arbetsmiljö

Luften filtreras noga vid både inbulkning och pumpning.

Säkerhet

Vi följer maskindirektivet och CE-märker produkten. 

AHLM

VÅR PROCESS

Bröderna Ahlm Maskin AB är din partner från konstruktion till tillverkning, försäljning och service. I 60 år har vi behovsanpassat maskiner till kunder i hela Europa.

DESIGN

Sedan starten 1965 har vi utvecklat, konstruerat och behovsanpassat maskiner till byggindustrin.

TILLVERKNING

Vi har vår tillverkning i Skurup i södra Sverige och tillverkar våra kundanpassade maskiner i plåt. Vi har kontroll på hela processen.

FÖRSÄLJNING

Vi ansvarar för design, tillverkning och försäljning av våra produkter. Vi är experter på våra produkter och svarar gärna på dina frågor.

SERVICE

Givetvis servar vi också våra egna maskiner. Vi felsöker digitalt, och servar digitalt, i fabriken i Skurup eller hos kund.

Vad är skillnaden mellan en lastbil och en trailer?

Både pumpbil och pumptrailer är en mobil flytspackelfabrik, men med trailern finns en större flexibilitet i hur vi placerar maskinerna, samt att du inte blir lika bunden som vid en lastbil. Det kan, i vissa fall, finnas en begränsning när det gäller framkomligheten i vägnätet. Prata med våra säljare så hjälper de dig att göra det val som är bäst lämpat för dina förutsättningar.

Hur stor är er pumptrailer?

Vi har olika modeller anpassade efter vägnätets bärighet. Vi har alternativ för både landsbygd och städer.

Hur stor kapacitet har er pumptrailer?

Kapaciteten är upp till 20 ton i timmen vid blandning och 30 ton vid lastning.

Hur högt kan pumptrailern pumpa?

Lika högt som en pupbil, vilket är minst 50 meter högt. Det är ungefär lika mycket som 20 våningar i ett höghus. 

appen

använd vår app

Förenkla ditt arbete genom att testa vår app. De digitala pumprapporterna ger dig ett extra stöd i ditt arbete, appen ger dig en noggrann överblick över dina projekt, en fullständig kvalitetskontroll och gör det enkelt att hantera fakturering och kvittering.

ta kontakt

vad vill du ha hjälp med?

Bröderna Ahlm Maskin AB hittar du i Skurup, Skåne. Vårt kontor och vår tillverkningsenhet finns ett par minuters bilkörning från E65 som är pulsådern mellan Ystad, med färjeförbildelser till Polen och Danmark, och Malmö med goda förbindelser till övriga Sverige, Norge samt Danmark, Tyskland och övriga Europa.

12 + 13 =