mejla oss

info@ahlmmaskin.se

ring oss

0411-430 25

}

öppettider

Måndag till fredag:

07:00 – 16:00

Maskiner för rationell torrbrukshantering

Vi designar, konstruerar och tillverkar kundanpassade maskiner för flytspackel och är i dag marknadsledande i Skandinavien.

vad vi gör

vad letar du efter?

Vår gedigna hantverkstradition garanterar kundanpassade kvalitetsprodukter

Siloprodukter

Behållare för för torrmaterial i bulk

Blandare

Blandare för puts och murbruk

specialtillverkning

Kundanpassade alternativ

ahlm metoden

hur vi kan hjälpa dig

Vi uppfann Ahlmmetoden  i mitten av 1970-talet och i dag är det ett begrep inom vår bransch.  Vi designar, kundanpassar och tillverkar maskiner för flytspackel och är i dag marknadsledande i Skandinavien. Ahlmmetoden består av en komplett linje av maskiner för distibution från fabrik samt maskiner för färdigställande av mur- och putsbruk på byggarbetsplatser. Materialleverantören producerar torrbruket  i fabriken och det transporteras i vår maskin/emballage till byggarbetsplatsen där enbart vatten tillsätts.

Kort sagt: Vi tillverkar mobila flytspackelfabriker, redo att rulla till den arbetsplats där du behöver dem. Ahlmmetoden är tidseffektiv, rationell och hållbar. Maskinerna återanvänds och är oerhört robusta. Våra kundanpassade maskiner har varit mycket uppskattade av både byggherrar och materialproducenter i ett halvt sekel.

ahlm metoden

Kundanpassade lösnignar

I 50 år har Bröderna Ahlm Maskin AB utrustat den Skandinaviska byggmarknaden med kundanpassade maskiner och utrustning för tillverkning och användning av torrbruksprodukter.

Vi tar ansvar för hela kedjan, från design till konstruktion, försäljning och service. Våra innovativa och kundanpassade lösningar är tidseffektiva, väl beprövade och robusta, de spar både tid och pengar samtidigt so de förbättrar arbetsmiljön och minimerar risken för skador på arbetsplatsen. 

ahlm metoden

Hantverkstradition 

Bröderna Stig och Gunder Ahlm sin mekaniska verkstad i Skurup år 1965. Elva år senare konstruerades de den första maskinerna som så småningom utmynnade i vårt koncept “Ahlmmetoden”. I decennier har företaget  fortsatt att expandera och ta en aktiv del i den tekniska utvecklingen, men hjärtat finns kvar och vi står på samma grund. Bröderna Ahlm är än i dag ett innovativt verkstadsföretag, marknadsledande i Skandinavien inom sitt gebit. Verksamhet är inriktad på design, utveckling, produktion och försäljning av maskiner och utrustning för användning inom byggindustrin. Produktprogrammet är uppdelat i tre grupper, Ahlmmetoden, Ahlmsågen och Ahlm fabrik.

Bröderna Ahlm Maskin AB representerar den svenska hantverkstradition som garanterar kvalitetsprodukter.

AHLM

VÅR PROCESS

I närmare 60 år har Bröderna Ahlm Maskin AB tagit ansvar för hela kedjan, från innovativ och kundanpassad design, till konstruktion, försäljning och givetvis service.

DESIGN

Vår hantverkstradition garangterar kvalitetsprodukter. Vi har designat och tillverkat kundanpassade maskiner i 60 år.

TILLVERKNING

Varje kundanpassad maskin är unik. Vi tillverkar våra maskiner i plåt och vi har vår prouktionsenhet i Skurup, Skåne.

FÖRSÄLJNING

Vi ansvarar för vår egen försäljning, det gör att du kan lita på att din säljare kan svara på dina frågor under hela vårt samarbete.

SERVICE

Vi servar alla våra maskiner, för oss är det självklart att även serva och reparerar maskiner som vi har tillverkat för flera decennier sedan.

appen

Förenkla med Ahlmappen

Vet du hur mycket dina pumpbilar har pumpat? Har du koll på snittkapaciteten? Med ahlmappen får du enkelt en överblick över dina maskiner och du får dina pumprapporter direkt i din mobila enhet. Det ger dig en fullständig kvalitetskontroll och förenklar ditt redovisningsarbete. 

ta kontakt

vad vill du ha hjälp med?

Bröderna Ahlm Maskin AB hittar du i Skurup, Skåne. Vårt kontor och vår tillverkningsenhet finns ett par minuters bilkörning från E65 som är pulsådern mellan Ystad, med färjeförbildelser till Polen och Danmark, och Malmö med goda förbindelser till övriga Sverige, Norge samt Danmark, Tyskland och övriga Europa.

15 + 3 =