mejla oss

info@ahlmmaskin.se

ring oss

0411-430 25

}

öppettider

Måndag till fredag:

07:00 – 16:00

Bröderna Ahlm Maskin AB

Kunskap, innovation och service – en maskin från Bröderna Ahlm håller i generationer

Om oss

En framgångsrik familjehistoria

1965 startade bröderna Stig och Gunder Ahlm en mekanisk verkstad. Sex år senare flyttade de till en bysmedja i Skurup och än i dag är det hantverkstraditionen som lägger grunden för det kvalitetsprodukter som vi tillverkar. Bröderna Ahlm har sedan mitten av förra seklet utvecklats till att bli ett innovativt, kunskapsbaserat och modernt industriföretag som sätter kunden i fokus längs hela processen.

Vi är specialicerade på Ahlmetoden, som omfattar rationell torrbrukshantering där vi tillverkar olika typer av rullande fabriker för flytspackel. Vi har jobbat med samma metod i snart 40 år, den smidig, effektiv och klimatsmart. I vårt sortiment ingår pumpbilar, pumptrailers och pumpskåp. Metoden är beprövad och mycket populär, i dag är vi marknadsledande i Skandinavien, men har även kunder i andra delar av världen.

Det var också vårt företag som introducerade också den populära Ahlmsågen på den svenska marknaden, den säkra, rubusta och exakta byggsågen levererar snabbt det varje byggare behöver – år efter år.

VÅR HISTORIA

Bröderna Ahlm Maskin AB

I närmare 60 år har Bröderna Ahlm Maskin AB tagit ansvar för hela kedjan, från innovativ och kundanpassad design, till konstruktion, försäljning och givetvis service.

1965

Två bröder - en dröm

Vi anpassar våra produkter efter dina behov. Tack vare erfarenhet och en stor kunskapsbank kan vi hitta innovativa och unika lösnignar.

1976

AHLMMETODEN

Företaget lanserar Ahlmmetoden för rationell torrbrukshantering. Metoden är fortfarande omåttligt populär. 1982 byggdes de första kompletta fabrikerna för tillverkning av torrbruk och två år senare lanseras Ahlmsågen.

1990

FLYTSPACKEL

Den första blandaren för flytspackel utvecklas, ett år senare levereras den första pumptrailern för flytspackel. I mitten av 1990-talet återgår företaget till att konstruera och sälja egentillverkade maskiner och utrustning.

2023

MARKNADSLEDANDE

Bröderna Ahlm Maskin AB fyller snart 60 år, företaget har producerat fler än 1000 Ahlmsågar, samt närmare 100 flytspackelfordon till länder som Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island och USA.

appen

Förenkla med Ahlmappen

Vet du hur mycket dina pumpbilar har pumpat? Har du koll på snittkapaciteten? Med ahlmappen får du enkelt en överblick över dina maskiner och du får dina pumprapporter direkt i din mobila enhet. Det ger dig en fullständig kvalitetskontroll och förenklar ditt redovisningsarbete. 

ta kontakt

vad vill du ha hjälp med?

Bröderna Ahlm Maskin AB hittar du i Skurup, Skåne. Vårt kontor och vår tillverkningsenhet finns ett par minuters bilkörning från E65 som är pulsådern mellan Ystad, med färjeförbildelser till Polen och Danmark, och Malmö med goda förbindelser till övriga Sverige, Norge samt Danmark, Tyskland och övriga Europa.

9 + 3 =