mejla oss

info@ahlmmaskin.se

ring oss

0411-430 25

}

öppettider

Måndag till fredag:

07:00 – 16:00

PUMPBILAR

Bröderna Ahlm Maskin AB är ett innovativt kunskapsföretag, som bland annat designar, kundanpassar och konstruerar maskiner för torrbrukshantering. Vårt välbeprövade koncept med mobila flytspackelfabriker är rationellt, spar tid, pengar och skapar en bättre arbetsmiljö.

vad vi gör

vad letar du efter?

Bröderna Ahlm Maskin AB designar, utvecklar och tillverkar kundanpassade maskiner för verkstadsindustrin. Våra rullande flytspackelfabriker är marknadsledande i Skandinavien.

pumpbilar

Vi designar, kundanpassar och konstruerar pumpbilar som används till flytspackel för olika typer av golv.

PUMPTRAILER

Vi designar, kundanpassar och konstuerar pumptrailers som används till flytspackel för olika typer av golv.

TEKNISK SUPPORT

Vi tar ansvar genom hela produktionskedjan. Välkommen att kontakta vår tekniska support. Hur kan vi hjälpa dig?

ahlmmetoden

hur vi kan hjälpa dig

 Ahlmmetoden är ett begrepp inom vår bransch. Vi uppfann vårt koncept  i mitten av 1970-talet och har sedan dess varit marknadsledande i Skandinavien. Kort beskrivet innebär det att vi designar, kundanpassar och tillverkar maskiner för flytspackel. Ahlmmetoren omfattar en komplett linje av maskiner för distibution från fabrik samt maskiner för färdigställande av mur- och putsbruk på byggarbetsplatser. Materialleverantören producerar torrbruket  i fabriken, därefter transporteras det i vår maskin/emballage till byggarbetsplatsen. På plats tillsätts enbart vatten, vilket gör vår maskin ett effektivt arbetsverktyg.

Enkelt förklarat tillverkar vi mobila flytspackelfabriker, redo att rulla till den arbetsplats där du behöver dem.

I och med att maskinen återanvänds är Ahlmmetoden är hållbar, rationell och oerhört tidssparande. Den har varit mycket uppskattad av både materialproducenter och byggherrar i närmare ett halvt sekel.

 

ahlmmetoden

Kundanpassad

Bröderna Ahlm Maskin AB har i 50 år utrustat den Skandinaviska byggmarknaden med maskiner och utrustning för tillverkning och användning av torrbruksprodukter.

Ända sedan starten har vi tagit ansvar för hela kedjan, från design till konstruktion, försäljning och service. Vi jobbar med kundanpassade lösningar och gillar utmaningen i att hitta nya innovativa konstruktiönslösningar, som kan spara tid och pengar, men även skapa en bättre arbetsmiljö och minimera risken för arbetsskador.

 

 

 

AHLM

VÅR PROCESS

I närmare 60 år har Bröderna Ahlm Maskin AB tagit ansvar för hela kedjan, från innovativ och kundanpassad design, till konstruktion, försäljning och givetvis service.

DESIGN

Vi anpassar våra produkter efter dina behov. Tack vare erfarenhet och en stor kunskapsbank kan vi hitta innovativa och unika lösnignar.

TILLVERKNING

Vi utvecklar och designar din produkt, därefter tillverkas den i vår fabrik i Skurup. Det betyder att vi har full kontroll under hela processen.

FÖRSÄLJNING

I mer än 30 år har vi skött vår egen försäljning. Du har direktkontakt med oss, vi kan våra produkter och hjälper dig att hitta rätt.

SERVICE

Vi tar ansvar för hela kedjan och har  en mycket bra överblick över din maskin. Skulle det uppstå problem felsöker vi på distans och kan vid behov serva i Skurup eller på arbetsplatsen.

appen

Förenkla med Ahlmappen

Genom att använda Ahlmappen för digitala pumprapporter får du ett extra stöd i ditt arbete. Med hjälp av appen får du fullständig kvalitetskontroll, en noggrann överblick och kan enkelt hantera både fakturering och kvittering.